ANBI


Waarom ANBI?

Stichting Dutch Game Marathon zet zich graag in om de wereld een stukje beter te maken. Dit doet de stichting door alle aspecten van games erbij te halen: het sociale, het creatieve, het doorzettingsvermogen wat met games gepaard gaat. Door dit allemaal te combineren, zetten wij een gezellige sfeer neer die zich inzet voor een goed doel. Momenteel zijn wij bezig met een ANBI-aanvraag. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling en draagt bij aan het algemeen nut. In ons geval gaat het om een goed doel. Een ANBI-status is voornamelijk aantrekkelijk voor donateurs omdat giften aan een stichting met ANBI-status bepaalde belastingvoordelen kunnen opleveren. Zo kunnen donateurs van een ANBI hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

ANBI-voorwaarden

Hieronder is een overzicht te vinden van informatie die wij op onze website moeten delen om aan de voorwaarden de Belastingdienst te voldoen:

Naam instelling: Stichting Dutch Game Marathon

RSIN: 860186763

E-mailadres: dutchgamemarathon@gmail.com

Telefoonnummer: 06 34 56 67 07

Adres: Treubstraat 160, 6535 ZN, Nijmegen

Doelstelling:

Missie
Dutch Game Marathon zet zich graag in om de wereld een stukje beter te maken. Dit doet de stichting door alle aspecten van games erbij te halen: het sociale, het creatieve, het doorzettingsvermogen wat met games gepaard gaat. Door dit allemaal te combineren, zetten wij een gezellige sfeer neer die zich inzet voor een goed doel.
Visie
Wij van de Dutch Game Marathon vinden dat videogames de wereld dichter bij elkaar brengen. Men ziet nu hoe er hele werelden worden gecreëerd, vriendschappen gesmeed, ervaringen gedeeld… Er komt veel goeds uit de gamewereld en er kan nog veel meer goeds mee gedaan worden.

Beleidsplan: De meest recente versie van het beleidsplan kan gevonden worden door hier te klikken.

Functie bestuurders:

  • Cengizhan Can: Voorzitter, Websitecoördinator, Public Relations: Designer
  • Sander Klomp: Secretaris, Public Relations: Media, Dagcommissaris
  • Criss van de Wouw: Penningmeester, Dagcommissaris
  • Robin van Tellingen: Externe Betrekkingen, Gastenrelaties
  • Boris Boekelman: Externe Betrekkingen, Public Relations: Socials, Gastenrelaties
  • Rik Somers: Technische Coördinator

Beloningsbeleid: De meest recente versie van het beloningsbeleid kan gevonden worden door hier te klikken.

Actuele beschrijving activiteiten: Wij gaan op 23 tot en met 25 september 2022 een gaming marathon organiseren om geld in te zamelen voor Pink Ribbon en uitzenden via Twitch. Tijdens de stream zullen games gespeeld worden. Hiernaast zal gedurende de stream gaming merchandise verloot worden om mogelijke donateurs te prikkelen. Ook gaan we populaire Nederlandse streamers en influencers uitnodigen.

Financiële verantwoording: De meest recente versie van de financiële verantwoording kan gevonden worden door hier te klikken.